Uppehåll under sportlovet

Nu blir det snart ledighet med barnen, det är uppehåll under sportlovet och jag återkommer vecka 9 Jag kommer inte att ha någon mottagning, meditation eller besvara mejl. Jag är åter i tjänst på tisdag den 3.3. och då svarar jag på alla mejl. Det är viktigt att ladda batterierna och själens behov med jämna mellanrum!

Välkommen igen till onsdagens meditationer från 4.3. då det är temat Änglar!

onsdag den 11.3. är det temat tidigare liv och vi reser i själens minnen.

Onsdag den 18.3. är det temat inre barnet, kompassen i vårt känsloliv.

Onsdag den 25.3. är det temat andliga guider, som får ta med oss på en inre resa!

Dessa fyra teman återkommer var fjärde vecka! Kom ihåg att du har möjlighet att ta med dig en vän gratis vid ditt första besök och att det finns klippkort för dig som vill komma oftare till ett bättre pris. Klippkorten kan även delas med en vän! Känn efter vad som är viktigt för dig och vad som ger näring till din själ!  Jag ska göra det och ta med mig minst en pocket av Doreen Virtue, att läsa på färden! Hon inspirerar mig på alla sätt och för änglarnas budskap på ett så mjukt och fint sätt, så att själen får ro. Jag är tacksam för alla jordänglar och eteriska änglavänner, utan dem vore livet så mycket tyngre! Hoppas du hittat din kontakt med dessa underbara hjälpare! Änglarna hör våra innersta tankar och böner, det är så relationen skapas!

 

Meditation på Saltrummet