Kurser i Reiki

Du som är intresserad av att lära dig om healing kan kontakta mig för privata kurser, det gäller Reiki I-healingkurs, Reiki 2 -distanshealingkurs samt Reiki masterkurs för dig som vill hålla egna kurser och utvecklas mer inom healing. De anordnas som privatkurs för en eller flera personer. Företagare kan få mot faktura, bra komplement om man redan arbetar med behandlingar. Healing är för dig som är intresserad av hälsa och att förstå kroppens energisystem/chakrasystem, med naturliga metoder som hjälper kroppen i sin läkeprocess. Du kan efter praktisering arbeta med Reiki healing med dig själv och med klienter. Du lär dig att arbeta på distans lika effektivt som när man är i samma rum, samt kanalisera budskap kring obalanser, orsaker, utmaningar, kraftkällor & resurser.

Nästa datum som kurser ordnas i Stockholm & Uppsala, men tar även emot intresseanmälan för datum som vi kommer överens om, enligt intresse och önskemål!

Reiki II-distanshealingkurs  sö 29.3. kl. 11-18

Du får lära dig distanshealing och att kanalsiera budskap under healingen samt kommunicera med dina guider. Dina kunskaper i Reikihealing fördjupas.

Pris: 2700kr/(2500kr studerande &pensionärer)

Enligt Usui Shiki Ryoho systemet innefattar en 21-dagars process efter initieringen, då du jobbar med övningar och förbereder dig. Kurspriserna Inkl. lunch, Reiki manual & diplom.

Välkommen till Stockholm Saltrum

Boka din plats för den 29:e på www.stockholmsaltrum.se

REKI I -healingkurs
Lördag den 14.3.2015 kl. 11.00-17.00 i Uppsala

Reiki I kurs innehåller: Fokus på att lära sig att arbeta med energier och att både ge healing åt sig själv såsom andra. Man börjar med att ge sig själv först för att sedan kunna arbeta med andra efter en tid med praktisering. Du lär dig om människans inre energisystem och chakran. Du får lära dig, hur du kan förflytta energier och hela smärta i din kropp. Reiki kursen aktiverar din kontakt med din intuition och du kan hjälpa andra människor i healing processer, och arbeta som Reiki healer efter en tid av egen praktisering. En 21 -dagars övningsprocess påbörjas efter kursen då chakran förbereds att vara kanal för healingen och du övar på egen hand.

Pris: 1600kr/1400kr pensionärer och studerande har lägre pris. Inkl. Lunch, Manual & Diplom.

REIKI 2-distanshealingkurs
Lördag den 25.4.2015 kl.11.00-18.00 i Uppsala

Samma innehåll och pris som på Reiki 2-kurs i Stockholm Saltrum.

Adress: Bra liv nu i Uppsala, Skomakargatan 12, Salabacke/Uppsala

 

Varmt välkommen att lära dig om healing! Detta är något väldigt naturligt och enkelt som alla kan lära sig!

/Cosmic Johanna utövare av Reiki sedan år 2000 och Reiki master sedan 2010.