Februarierbjudande

Vill du komma i kontakt med din livskraft? Lösa gamla knutar, och gå vidare.

“När du lär dig att kommunicera med ditt inre kommer alla svaren till dig på ett naturligt sätt, om vad som är bra för dig på din livsväg!”

Meditation är en läkande väg för att etablera kontakt med ditt inre och dina djupare behov!

Nu har det varit stort intresse för Stockholm Saltrum sedan Yogansafestivalen som var i början av januari. Så roligt att nya människor hittar till Saltrummet som är en otroligt fin oas. Onsdagens meditationerna har kommit igång och intresset är stort, så boka gärna din plats i god tid för de teman som intresserar dig, nu på onsdag den 28:e har vi temat att kommunicera med andliga guider, veckan därpå blir det temat att kommunicera med änglar, sedan tidigare liv och uppehåll för meditation vecka 9, som är den officiella sportlovsveckan för alla Stockholms skolor, då behöver jag vara med familjen. Då blir det lite semester för min del i solen. Saknar verkligen värmen och ljuset, även om Saltrummet är en underbar oas, och vi kan besöka soliga platser genom meditation och kontakt med det inre. Jag är tacksam för den rörlighet som mitt sinne och själsliv erbjuder mig, men en resa till okända marker och platser väcker äventyrslusten på ett magiskt sätt! Onsdagens platser i saltrummet är begränsade till 10 personer, och då är det helt fullt för att alla ska få en skön stol och ta del av det inre äventyret  samtidigt som vi djupandas och får i oss renande salt.

 Det generösa erbjudandet om att du får ta med dig en vän gratis, vid ditt första besök gäller fortfarande och det finns klippkort för dig som vill gå flera gånger till ett bättre pris, dessa kan även delas med en vän. 

Jag kommer inte att ta emot för behandlingar under vecka 9 och Reiki I-kursen som var planerad till söndag den 1.3. blir tyvärr inställd! Jag kommer att ha mer energi att ge under våren istället och kommer att hitta ett nytt datum för Reiki I-healingkursen. Håll utkik!

Erbjudande under februari, för alla som läser detta och meddelar koden: FEBRUARI vid din bokning!

Du får bättre pris vid din bokning, boka en valfri 60min behandling hos mig för 500kr eller 90min för 750kr (normal pris: 690kr och 990kr) Gäller endast under februari. Mottagning: tisdagar, onsdagar och fredagar.

Boka din plats genom: www.stockholmsaltrum.se under boka tid!

Fråga även efter klippkort för bättre pris för dig som vill satsa på att komma i kontakt med din inre kraft och få verktyg att förhålla dig till livets utmaningar. Oftast ger fler behandlingar mer långvarig effekt och vi kan jobba vidare från det senaste mötet. Specialpris på klippkort till mina behandlingar under februari: 2500kr för 5 x 60min (normalt pris: 2900kr) och det gäller under ett år. Du kan välja mellan mina behandlingar och konsulationer, se mer under fliken tjänster. Varmt välkommen till en oas i centrala Stockholm.

 

 

Stockholm Saltrum