God jul alla vänner!

Ja vill passa på att önska en riktigt God jul & ett magiskt nytt år 2015 till alla vänner och min själsfamilj!

Du som läser detta är troligen någon av dessa två grupper! Det finns ingen slump. Jag kommer att passa på att ta julledigt, vila och umgås med släkt och vänner under julhelgen och ända fram till 6 januari.

Jag kommer att ta emot igen på min mottagning på Stockholm Saltrum från onsdag den 7 januari och som vanligt går det att boka tider, tisdagar, onsdagar och fredagar. Onsdag den 7 januari är du välkommen till meditation i Saltrummet kl. 19-20 och varje onsdag kväll framöver, nytt för 2015 är att det blir olika teman på meditationerna, istället för bara chakrameditation så utforskar vi teman som att kommunicera med änglar, tidigare liv, inre barnet och att kommunicera med andliga guider. Dessa teman kommer att vara rullande framöver, varje onsdag i denna ordning, med start 7 januari. Se mer info under fliken meditationer. 

Jag kan varmt rekommendera yogafestivalen som kommer att ske i samarbete mellan Saltrummet & Yogansa som är vägg i vägg, lö-sö den 10-11.januari 2015. Det kommer att vara massor med spännande workshops och en bazaar med terapeuter och försäljning!
Jag kommer att erbjuda Storseans Lördag 10/1, 13.00-13.50 i Ljusrummet.

Meditation med temat inre barnet Söndag 11/1, 11.30-12.15 i Saltrummet.

Begränsat antal platser 10-12 personer. Jag kommer att finnas på plats under hela Yogafestivalen, med både Bazaar och minglandes. På bazaaren har jag med mig massor av  erbjudanden och saker till försäljning! Bla. kan du då göra en auraläsning! Du är varmt välkommen!

Passa på att hämta kraft nu under julledigheten och välkommen till massage och healing m.m i januari igen! Då har jag fyllt på mina inre krafter och har mer att erbjuda dig igen! Du som får nyhetsbrevet kommer att få ett speciellt erbjudande som stamkund på mejlen till januari! Du som ännu inte får nyhetsbrevet kan passa på att prenumera på detta, genom att fylla i formuläret på första sidan! Det kommer oftast bara ett nyhetsbrev per månad och då med bra erbjudanden och info om kommande workshop etc. Håll utkik i mejlen! Vi ses snart igen!

Med kärlek Cosmic Johanna

Julhälsning