Varför inte boka resa till Åbo i helgen?

Det är roligt att det finns ett stort intresse för det esoteriska i Finland.

Jag har ett speciellt band till Åbo och Finland generellt. I helgen besöker jag Åbo och mitt andliga hem Konsan Garden från fredag till söndag 5.12-7.12. Då finns det möjlighet att boka privata sessioner och behandlingar med mig, det finns några enstaka tider kvar.

Fredag den 5.12. bjuds det på föredrag och meditation kring temat “Tidigare liv” kl. 18.30-20.00.

Varmt välkommen till kvällen bjuds det även på te! Inträde: 10e /8e för studerande & pensionärer.

Lördag 6.12. vilket också är Finlands nationaldag finns det möjlighet att fördjupa sig i en workshop om medialitet, intuition och esoterisk lära kl. 11-17. Vi gör flera praktiska övningar så att du får verktyg att utveckla din förmåga till att kommunicera med andevärlden och guider. Samt hur du kan jobba med intuitionen på ett medvetet sätt!

Pris: 160e/ 140e för studerande & pensionärer.

Kl. 12-18 på söndag öppnas dörrarna för den årliga julmarknaden uppe i ladugården.

Jag kommer att delta på julmarknaden med lite försäljning av stenar, pendlar, änglakort och auraläsningar samt läsningar med änglakort för dig som vill ha lite spirituell inspiration! Du kan välja mellan 15 min läsningar och 30 min. Varmt välkommen till en traditionell julmarknad där du kan välja att handla annorlunda julklappar av handarbete och smått och gott! Pris på läsningar: 15min 15euro och 30min 29euro under julmarknaden, endast kontantbetalning.

Kl. 14-15, efter marknaden så välkomnas du på ett föredrag i stora salen.

Föredraget i stora salen (i huvudbyggnaden) har temat “Tvillingsjälar & Själsfränder söker varandra” samt har gratis inträde.

Vid frågor och kontakt under helgen från Finland kan du ringa till Konsa på mobilnummer 044 59 29 324, och fråga efter mig! Välkommen att ta kontakt till helgen! Jag kan inte garantera att jag hinner svara på mejlen under helgen, utan då är det bättre att ni ringer när det är kort varsel!

Mer info om platsen finns på: www.konsankartano.fi på finska