Lär dig att kommunicera med änglar

Varmt välkommen till en dag med healing och budskap från änglarna! Du lär dig att kommunicera med änglar och kanske även din specifika skyddsängel! Att bjuda in änglarna i ditt liv kan göra stor skillnad och kan liknas vid en trogen och kärleksfull vän, eller att ha en djup inre dialog!

Nu har du möjlighet att delta i en dags workshop och att lära dig att arbeta med änglahealing & att kanalisera budskap från änglarna med hjälp av änglakort och intuitionen. Vi gör olika övningar som är lätta att lära sig även för nybörjare!
Cosmic Johanna delar med sig av sina erfarenheter och hjälper till genom att kanalisera änglarnas budskap till alla deltagare, (kontakt med änglarna sedan barndomen)

Fredag den 12.12 kl.18-20. i saltrummet! Pris: 250kr

Workshop med tema änglar! Cosmic Johanna berättar om sina erfarenheter kring änglar samt vägledd meditation där vi undersöker änglarnas närvaro och eteriska värld!

Söndag 14.12. kl.11-16, Pris: 550kr inkl. fika!

En dags workshop kring att kommunicera/kanalisera och arbeta med änglahealing, inspiration och praktisering i par eller grupp på saltrummet!

 

Varmt välkommen att höra av dig genom mejlen vid frågor och bokning för dessa spännande kvällar med max 12 deltagare per tillfälle!

Adress: Stockholm saltrum, Pipersgatan 26, vid Rådhuset.

Du kan boka direkt på saltrummets hemsida under boka tid:
www.stockholmsaltrum.se

Eller kontakta mig!/Cosmic Johanna

Adress: Pipersgatan 26 (T-bana “Rådhuset”)