Meditation förespråkas av Benny Rosenqvist

Jag fick nyligen ett paket på posten med en gåva av tidningen Nära. Sökte lite på nätet och hittade några intervjuer med Benny Rosenqvist, som är en frontfigur för tidningen. Jag blev väldigt inspirerad och köpte mig en prenumeration på denna tidning med andligt fokus! Det är fantastiskt att det numera finns i både tv och tidningar ett intresse för andliga iakttagelser och erfarenheter. Men fortfarande ligger Sverige långt efter när det gäller acceptans för det spirituella och mediala än i t.ex. England och USA. Att det sker små förändringar är ändå tacksamt för alla pionjärer i Sverige. Det går framåt och t.ex. meditation anses mycket mera accepterat än tabu än tidigare! Men för något decennium sedan såg verkligheten annorlunda ut. Jag tror inte att det är lång tid kvar tills sjukvården också kommer att välkomna healing som kompletterande behandlingsform. Jag blir alltid lika glad när personer med fördomar mot healing, meditation och andevärlden etc. får nya insikter och öppnar sitt sinne för krafterna som påverkar oss och finns tillgängliga för oss alla!

Jag känner mig motiverad att skriva mer kring mina erfarenheter och kommer att göra det på denna blogg varvat med videoklipp! Jag kommer att satsa på att göra nya inspelningar på meditationer med olika teman. Jag får se om inspelningarna kommer att säljas på USB-minnen eller CD-skivor i webbshopen. Jag har sedan tidigare gjort en CD-skiva med en vägledd meditation för det inre barnet. Kanske är det dags för en ny upplaga av denna eller helt nya. Ett annat tema som är fint att meditera och reflektera kring är tidigare liv som jag ofta återkommer kring i min roman NEKTRA samt genom föredrag! När man talar om meditation så finns det oändligt många olika variationer på detta, liksom livsåskådningar!

Benny Rosenqvist poängterar att meditation är viktigt för vårt välmående: