Storseans på Vattumannen!

Storseans på Vattumannen med Cosmic Johanna

Varmt välkommen till Storseans på Vattumannen! En tisdag i månaden besöker jag Vattumannen och erbjuder storseans med levande budskap från andra sidan och andra dimensioner!

Mina två närmaste guider och hjälpare från andra sidan brukar vanligtvis dyka upp minst vid ett tillfälle med sina visdomar, dessa guider är universella och kända runtom i hela världen och är trollkarlen Merlin samt ärkeängeln Mikael.Merlin har vid en annan inkarnation även varit helgonet St. Germain som arbetar mycket med den violetta flamman och rening av karma och tidigare liv. Dessa guider är ofta omtyckta och igenkända av de deltagare som de har budskap till!

Två tisdagar återstår under 2014. Du kan boka in dig den 11:e November och 9:e December mellan klockan 17.30 – 19.00.

Jag försöker hinna med kanaliserade budskap till de flesta som deltar. Det finns även möjlighet att boka enskilda seanser och mediala läsningar om du kontaktar mig. I detta fall kan du möta mig på Stockholm Saltrum eller boka mediala läsningar på Skype genom webbshopen.

Det kan vara budskap från änglar, guider och anhöriga från andra sidan.
Välkommen till en kväll med levande budskap!

Adress: Vattumannen, Drottninggatan 83, 111 60 Stockholm

www.vattumannen.se

Du kan anmäla dig genom att ringa direkt till Vattumannen
Tel. 08-10 96 15 eller höra av dig till mig! Pris: 200 kr