Healingkvällar på Saltrummet

Varmt välkommen att dela dina healingkunskaper och praktisera i grupp på Saltrummet! Det är en magisk känsla att få ta emot healing av flera samtidigt! Och Saltrummet har en underbart jordande och balanserande miljö för att praktisera healing! Gäller alla som gått en healing kurs och kan visa diplom, förutom ifall du gått kurs hos mig!

Syftet är att knyta kontakt med andra praktiserande healers och dela erfarenheter och praktisera tillsammans i grupp eller parvis!

Tre tillfällen under hösten 2014 och fortsättning i vår 2015 då även nya Reiki kurser kommer upp! För dig som vill gå en healingkurs innan våren har möjlighet att boka en privat kurs hos mig på Saltrummet! Gäller endast vardagar! Kontakta mig vid intresse! Även Reiki master kurser anordnas!

Välkommen till healingkvällar tre lördagar  med start lördag 1.11. kl.16-18 sedan blir det 29.11. kl.16-18 och 20.12. kl. 18-20 lite senare tid då vi har trumresa denna dag innan mellan 15.30-18.00. Pris: 200kr per tillfälle, inkl. te!

Stockholm Saltrum